Dit prachtig gerestaureerd landhuis ligt in het landelijk dorpje Pomoshtitsa, op ongeveer 25 km van de stad Razgrad. Aan de ingang van het dorp bevindt zich een stuwmeer, waar u heerlijk kunt vissen, zwemmen of genieten van de ongerepte natuur. 

Het landhuis behoorde toe aan de vroegere burgemeester van het dorpje en staat daarom bekend als de "Mayor House". De woning biedt logement voor 11 personen en is voorzien van ondermeer een grote woonkamer met open haard, 5 slaapkamers, 2 zeer ruime badkamers (met ruime inloopdouches, whirpool, toilet en wastafel) en een grote leefkeuken. Het huis werd in 2007 volledig gerestaureerd naar West-Europese normen.

Van op het overdekt terras  kunt genieten van een prachtig uitzicht op de omliggende heuvels met zonnebloemvelden. 

Het recent aangelegd zwembad van 10 meter op 5 meter, bekleed met glasmozaïek garandeert optimaal zwemplezier. Het grote terras rond het zwembad biedt eveneens een adembenemend uitzicht tijdens het zonnebaden.

De tuin heeft een groot poortgebouw, is gedeeltelijk ommuurd en biedt veel privacy. Op de 2.670m2 grote tuin bevinden zich verschillende fruitbomen. 

In het midden van de tuin bevindt zich een charmant, onderkelderd, authentiek theehuisje. Vanuit de houten bovenbouw geniet u eveneens in alle kalmte van een prachtig uitzicht op de zonnebloemvelden en kunt u heerlijk ontspannen en genieten van de rust en de geweldig, mooie natuur.

Hieronder vindt u een filmpje en foto's van de vakantiewoning terug: