Even ‘weg van de wereld’ ?
Even ‘genieten van authenticiteit’ ?
Even ‘gezelligheid troef’ ?
Even ‘proeven van een idyllische sfeer’ ?
Even ‘natuur, schoonheid, rust en uitblazen...’ ?

Alles - en nog zoveel meer - in de Three Brothers House !
 
Prachtig gelegen vakantiewoning met alle comfort ! Ideaal voor een fantastische vakantie door te brengen met vrienden of familie. Ook hebben we mogen merken dat Bulgarije een heel mooi klimaat heeft
 
Super ! ongerepte natuur, rust, comfort,...
aanrader !
 
+ Prachtige locatie op heuvel
+ Voldoende ruimte en faciliteiten voor grote groepen
+ Mountainbike en windsurf mogelijkheden
+ Niet-toeristisch, avontuurlijk
 
Heel leuke vakantie doorgebracht met de familie. Heel rustig gelegen, van niemand last. Heel veel activiteiten gedaan in de buurt waaronder paardrijden. Een echte aanrader voor avonturiers!
 
Fantastische zomervakantie doorgebracht in de three brothers house. Genieten van de ongerepte natuur en van de heerlijke bulgaarse keuken. En dat alles voor heel zachte prijzen! een aanrader.
 
Prachtige locatie, met alle comfort, groot zwembad .Het huis is ook met veel charme ingericht. Een echte aanrader om een ideale vakantie door te brengen met familie of vrienden.
 
Het was reeds ons 4e verblijf in The Three Brothers House in Pomoshtitsa. Prachtige omgeving, heel kalm en rustig. Mooi vakantie huis met veel ruimte. Mogelijkheid om met verschillende families te verblijven en toch onafhankelijk te zijn (cf meerdere badkamers en keuken, salon). Eigenaars doen alles opdat het verblijf zo goed mogelijk verloopt ! Prachtig zwembad en heel nuttig want mooi warm in de zomer met veel zon zoals op de Cote d’Azur ;-) Buiten eten ‘s morgens ‘s middags en ‘s avonds ... Auto huren is wel nodig. Het huis is in het midden van de Bulgaarse campagne waar je nog paarden en karren ziet, maar op 20 minuten heb je alle comfort met het stadje Razgrad en zijn winkels, restaurants en lounge bars en groot warenhuizen. Exploreer de vele aarde wegen met mountain bike rond het huis en ontdek de kalmte en mooie uitzichten van de Bulgaarse campagne ! Feesten kan ook want geen buren ;-)
— Xav D.